Restaurant Casa di David in Amsterdam maakt uw avondje uit tot een authentieke Italiaanse beleving. Daarom bieden wij diverse arrangementen voor groepen, wijnproevers en levensgenieters die hun avondje uit tot een sfeervolle beleving willen maken.

Italiaans eten voor groepen

Groepen zijn welkom bij Casa di David, het sfeervolste Italiaanse restaurant in Amsterdam. Wij hebben plaats voor maximaal 140 personen, dus u bent met uw groep familie, vrienden of collega’s van harte welkom. Op afspraak verzorgen wij ook een zakelijke lunch in ons restaurant. Voor grotere groepen stellen wij een speciaal keuzemenu met diverse Italiaanse gerechten samen. Wilt u ook diverse Italiaanse wijnen proeven bij uw diner? Kies dan voor een aanvullend wijnarrangement voor een gezellige avond.

Diner met zang

Combineer uw Italiaans diner met gezellige live muziek. Wij organiseren regelmatig opera-avonden in ons restaurant in Amsterdam. Sluit uw ogen, proef de heerlijke gerechten en de stem van operazanger Paul Koelbloed voert u naar het prachtige Italië, met zijn wijngaarden, olijfbomen en warme zon. Of dompel u onder in Italiaanse sferen tijdens een muzikaal diner op het water. Daarnaast is het mogelijk om zelf muzikanten in te huren voor uw diner met live muziek. Neem daarvoor contact met ons op, zodat wij onze bovenzaal vrij houden voor uw groep.

Serenade

Maak uw avond nog specialer met een serenade. Operazanger Paul Koelbloed zingt de prachtigste Napolitaanse aria’s in Bel Cantostijl bij u aan tafel. Paul is afgestudeerd als tenor aan de Trinity College of Music in Londen. Daarna heeft hij bij diverse Engelse en Amerikaanse operagezelschappen gezonden, waaronder in de beroemde Carnegie Hall in New York. Ook zong hij bij De Nederlandse Opera. Paul zingt graag een persoonlijke serenade bij u aan tafel. Zo kunt u uw vriendin verrassen met een bijzonder huwelijksaanzoek, zet uw collega in het zonnetje met deze persoonlijke verrassing of bezorg iemand een onvergetelijke verjaardag. Neem contact met ons op en vertel ons wie deze bijzondere Italiaanse serenade verdient.

Italiaanse wijnproeverij in Amsterdam

Italiaanse wijnproeverij in Amsterdam

Tijdens de wijnproeverij in Amsterdam kunt u ruim zeventig Italiaanse wijnsoorten proeven uit diverse regio’s van Italië, zoals Amarone, Nebbiolo, Barolo en Tignanello. Onder leiding van onze gediplomeerde vinoloog maakt u kennis met diverse soorten rode wijn, witte wijn en mousserende wijn. Omdat eten en wijn in Italië onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, zullen de authentieke Italiaanse hapjes niet ontbreken. Een uitgebreid Italiaans lunchbuffet staat voor u klaar. Na afloop kunt u uw favoriete Italiaanse wijnen bestellen.

De kosten van de Italiaanse wijnproeverij in Amsterdam zijn € 35 per persoon. Dit is inclusief Italiaanse lunch en onbeperkt wijn proeven.