Voor bijzondere gelegenheden brengt restaurant Casa di David uit Amsterdam het diner naar u toe. U kunt bij ons terecht voor exclusieve Italiaanse catering op maat voor uw bedrijfsfeest, huwelijk, verjaardagsfeest, jubileum, familiereünie of receptie. Als traiteur op uw feest staan wij niet alleen garant voor goed Italiaans eten, maar ook voor de sfeer daaromheen. Casa di David verzorgt catering op maat vanaf twintig personen in Amsterdam en omstreken.

Catering: lunch, diner of hapjes

Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor uw lunch, een buffet met verschillende Italiaanse hapjes of een volledig Italiaans diner met handgemaakte gerechten en de meest verse ingrediënten. Wij kunnen u vooraf adviseren over bijpassende wijnen uit onze uitgebreide collectie.

Live cooking op locatie

Voor een luxe diner, een bijzonder bedrijfsfeest of andere gelegenheden in Amsterdam en omgeving komen wij bij u op locatie koken. Onze chefkok, hulpkok en twee ervaren obers komen bij u thuis of op een andere locatie om uw diner ter plaatse te bereiden. Zo haalt u de sfeer en kwaliteit van ons Italiaans restaurant letterlijk bij u in huis. Dit is mogelijk voor groepen vanaf dertig personen.

Catering Amsterdam en omstreken

Wij verzorgen exclusieve Italiaanse catering in Amsterdam en omstreken. Vooraf bezoekt een van onze medewerkers samen met u de locatie, zodat wij weten dat wij hier aan al uw wensen kunnen voldoen. Daardoor weet u zeker dat wij uw gasten een onbezorgde avond geven, waarbij zij genieten van onze authentieke Italiaanse gerechten.

Catering met Italiaanse sfeer

Als uw Italiaanse cateraar brengt restaurant Casa di David Italië graag naar u toe. Verras uw gasten ook eens met een optreden van operazanger Paul Koelbloed. Op zijn repertoire staan aria’s uit bekende Italiaanse opera’s en Napolitaanse liedjes. Dat wordt een avond om nooit te vergeten

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor onze exclusieve Italiaanse catering.