Over ons restaurant

U vindt onze originele Italiaanse keuken aan de Amsterdamse grachten. Al ruim 35 jaar is Italiaans restaurant Casa di David een culinaire verrijking voor de stad Amsterdam. Nederlanders kennis laten maken met de echte Italiaanse keuken, dat is was de grondleggers van Casa di David met het restaurant voor ogen hebben. Met onze verse ingrediënten, handgemaakte gerechten en brood en pizza’s uit onze traditionele houtvuuroven proeft u de smaak van Italië. Daarmee verovert restaurant Casa di David het hart van haar gasten.

Diner

Bij restaurant Casa di David in Amsterdam proeft u de heerlijkste gerechten uit de Italiaanse keuken. U vindt allerlei regionale gerechten op onze menukaart, zoals Insalata Toscana, Spaghetti alla Bolognese en Saltimbocca alla Romana. Geniet van verse ingrediënten, handgemaakte pasta’s en brood en pizza’s uit onze eigen houtvuuroven. Dat proeft u als u bij ons eet met vrienden, collega’s of met de hele familie. Bekijk het menu.

Bekijk het menu.

Reserverings mogelijkheden

Wij zijn elke dag geopend van 17.00 to 23.00 uur

Reserveren is mogelijk tot 22.00 uur.

U kunt bij ons ook komen afhalen

Over ons restaurant

U vindt onze originele Italiaanse keuken aan de Amsterdamse grachten. Al ruim 40 jaar is Italiaans restaurant Casa di David een culinaire verrijking voor de stad Amsterdam. Nederlanders kennis laten maken met de echte Italiaanse keuken, dat is wat de grondleggers van Casa di David met het restaurant voor ogen hebben. Met onze verse ingrediënten, handgemaakte gerechten en brood en pizza’s uit onze traditionele houtvuuroven proeft u de smaak van Italië. Daarmee verovert restaurant Casa di David het hart van haar gasten.

Laatste nieuws

Casa di David kookt op inductie en wil nooit meer anders!

Casa di David is een authentiek Italiaans restaurant aan het Singel in Amsterdam dat al 43 jaar bestaat. Avond aan avond zijn alle tafels bezet en genieten gasten van de authentieke Noord-Italiaanse keuken. Per seizoen wisselt de kaart en achter de schermen heeft Nicoletta Gezzi nog altijd een vinger in de pap. Behoorlijk uniek is…

Read more